Mandagen over

Da var denne dagen over og det har gått ganske bra :) Jeg synes jeg har vært flink med kostholdet frem til jeg kom hjem fra kveldsvakt for da var jeg så sulten at jeg spiste for mye og feil type mat.. Så selv om jeg fikk i meg en god smoothie før jeg reiste fra jobb så var ikke det nok til å dempe suget etter mat når jeg kom hjem. Men nå vet jeg dette og kan prøve ut litt forskjellig. Kanskje jeg får i meg får lite fett når kvelden kommer snikende, eller kanskje det er noe annet jeg gjør feil som gjør at suget først kommer da. Når jeg var på jobb i dag fikk jeg både tilbud om sjokoladeboller og is, men ingen av delene fristet så jeg holdt meg unna og det ga meg mestringsfølelse da jeg synes det er vanskelig å si nei fordi jeg føler jeg må spise det jeg får tilbudt.. Så det å ikke ha lyst på og klare å si nei var godt for meg, og det var godt å kjenne på at jeg faktisk ikke ville ha! 

Når jeg kom hjem derimot kom suget etter noe.. Det var ikke sukker jeg hadde lyst på, jeg var direkte sulten og var fysen på peanøttsmør, grøt, nøtter og avokado, men jeg hadde ikke peanøttsmør eller avokado, grøt hadde jeg ikke de ingrediensene jeg ønsket til og nøtter hadde jeg dyttet i meg for mye av før jeg hadde rukket å bli mett så jeg prøvde å velge andre ting. Ikke at det hjalp noe særlig for jeg fikk i meg litt ting jeg ikke skulle ha! Så neste gang skal jeg prøve å få i meg fett ettersom det var det jeg var fysen på. Jeg vet ikke helt om det er bra å avslutte dagen med fett men det skal jeg finne ut av :) 

Nå er det snart natta her i huset... katten er sluppet inn for natten og jeg har spist kveldsmat, sett litt på tv, tatt av meg sminken, krøpet inn i pysjen og lagt meg godt tilrette i sengen <3 I morgen er det dagvakt så det er veldig fint om jeg sovner fort. - Håper mandagen din har vært bra -

Elii <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elisabeth

Elisabeth

27, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits