En liten oppdatering

Disse dagene her har gått så mye bedre enn jeg hadde forventet. Jeg hadde bestemt meg for å prøve å unngå usunne matvarer og dårlige valg ved å prøve å unngå å bli super sulten før jeg hadde mulighet til å velge mat, å tenke meg om før jeg tok valget om dette er mat jeg ønsket å spise, og å få i meg mat som metter så jeg ikke går å er fysen hele tiden. Dette med kosthold er virkelig ikke lett! Det er så mye jeg ikke vet om faktisk er bra eller ikke, og det er sikkert mye jeg tror er bra som ikke er det og omvendt... Men jeg gjør mitt beste og for meg har disse endringene fungert bra enn så lenge. 

I dagene som har vært har jeg hatt flere fristelser som jeg fint har klart å stå imot og det har vært så deilig. Jeg har faktisk ikke hatt lyst på fristelsene annet enn en gang hvor jeg hadde en god hjemmelaget sjokoladekake foran meg, men jeg tok ikke noe selv om jeg hadde vann i munnen, og jeg følte meg bra etterpå! <3 Det er så deilig å meste på dette da dette er situasjoner jeg var forberedt på å feile ganske tidlig. For bare det å si nei til andre eller skulle forklare for andre at jeg velger å ikke spise det av ulike grunner synes jeg ikke er enkelt, og iallfall ikke når jeg må forsvare valgene mine og kanskje blir litt mast på eller "presset".. Jeg vet det er flere grunner til at jeg synes det er vanskelig, og om jeg virkelig har lyst på i tillegg er det iallfall ikke enkelt. Men heldigvis har jeg under disse situasjonene de siste dagene vært med søsteren min som vet at jeg har snakket om å endre kostholdet og hun roste meg og sa jeg var veldig flink, noe som føltes godt.

Jeg har (uten å tenke så mye over det) også kuttet ut tyggis og pastiller som jeg tror er bra å kutte ut. Det er noe jeg var avhengig av å ha i bilen men den siste uken har jeg ikke hatt lyst på det så det er bra at den endringen gikk så fort. Jeg er forberedt på at jeg plutselig kan få skikkelig lyst på, men da tar jeg det da. 

- Sov godt -

Elii <3 

#kosthold #endringer #livsstil 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elisabeth

Elisabeth

27, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits